maak een afspraak: 06 534 128 23

Manicuur behandelingen

Professionele manicure met individuele oplossingen voor perfecte nagels

Hoeveel verzorging en aandacht besteedt u aan uw handen? Onze handen zijn 24/7 voor ons aan het werk met aanraken, voelen en vastpakken. Handen zijn daardoor een heel belangrijk onderdeel voor ons leven en vertellen meer dan wij geloven. Sinds meer dan twee decennia staat Alessandro voor uitstekende kwaliteit en het zo natuurlijk mogelijk laten lijken van nagelverlenging of -versteviging, zonder de nagelstructuur te beschadigen.

Alessandro

Soft Code Gel nagelverlenging

intelligente oplossing voor een individuele, bij het nageltype passende, modelage. Soft Code Gel nagels zijn vrij van zuren en waarborgen een hoog draagcomfort, zijn extreem belastbaar en in elke gewenste lengte te realiseren.

Gelnagels eigenschappen:

  • Vrij van zuren
  • Stress bestendig (belastbaar)
  • Hoog draagcomfort
  • Geen vergeling

Duur behandeling: 100 minuten, € 79,-

Fiberglass Gelnagelversterking - individuele oplossing voor unieke nagels

Speciaal voor de versteviging van de natuurlijke nagel. Fibernagels zijn echt sterk. In een paar stappen hebt u prachtige natuurlijke nagels in French of Nature Roze.

Duur behandeling: 60 minuten, € 59,-

Wellness Manicure

Een uiterst aangename en verzorgende manicurebehandeling, aangevuld met een handpeeling, een hand/arm massage, nagel whirlpool, Aloë-Vera handpakking en een afsluitende nail polish in beige, rose of milkey white.

Duur behandeling: 60 minuten, € 55,-

Nail-Spa Control System voor splijtende of breekbare nagels

Veel nagels breken, splijten of scheuren. Ook kunnen nagels heel zacht, dun of slap zijn. Het Nail-Spa Control System heeft hiervoor een oplossing met als resultaat weer gezonde sterke en mooie nagels. De Nail-Spa Lavendel - Rose of Lotus behandelingen maken het individuele verschil.

Duur behandeling: 45 minuten, € 39,-

Hands-Up voor verzorgde nagels

Basis manicuren inclusief lakken geeft nagels om gezien te worden.

Duur behandeling: 30 minuten, € 29,-

Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor de nieuwsbrief!