maak een afspraak: 06 534 128 23

Mesotherapie tegen rimpels

Mesotherapie – “Rimpels verdwijnen direct, dat wil toch elke vrouw!”

Vroeg of laat zijn ze er, die vervelende rimpeltjes en lijntjes in de huid. Elke vrouw stoort zich eraan. Het geeft een oudere uitstraling terwijl men zich zo helemaal niet voelt.

Met Mesotherapie hebt u in één behandeling al een spectaculair resultaat! Zonder blauwe plekken en nagenoeg zonder zwelling of roodheid. In de behandeling wordt gebruik gemaakt van Cross-linked Hyaluronzuur. Een erkend farmaceutisch en geregistreerd product dat volkomen veilig is en binnen een jaar door uw eigen huid wordt afgebroken.

Unieke methode met verbluffend resultaat.

Praatjes vullen geen gaatjes, maar de Meso-gun vult wel de lijntjes van de bovenlip, rond de mond en op de wangen. Deze lijntjes kunnen in een behandeling voor het blote oog nagenoeg verdwijnen. Wij gebruiken cross-linked Hyaluronzuur voor een langdurig resultaat; een zachte gel die zich voegt naar uw huid en een glad en natuurlijk resultaat geeft.

Wat is hyaluronzuur?

Hyaluronzuur is een stof die normaal in uw huid voorkomt. Als de hoeveelheid Hyaluronzuur afneemt kunnen er rimpels ontstaan. Een behandeling met Hyaluronzuur is daarom een logische stap in de strijd tegen rimpels. Injecties met Hyaluronzuur worden al meer dan 20 jaar toegepast door orthopeden bij artrose en oogartsen bij bepaalde oogaandoeningen.

Wat is Cross-linked Hyaluronzuur?

Normaal gesproken is Hyaluronzuur een vloeistof. Door het proces van moleculaire cross-linking is er sprake van een gel die langdurig resultaat geeft. Bij de door ons gebruikte fillers zijn de onderzoekers erin geslaagd om een bijzonder stabiele gel te maken, zodat er tot een jaar lang profijt is van de behandeling.

Rimpelopvulling met de Meso-gun

Rimpels worden opgevuld met Hyaluronzuur van de allerhoogste kwaliteit. Dit is een bekend, veilig en farmaceutisch geregistreerd product, dat binnen een jaar door de huid wordt afgebroken, zonder bijwerkingen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de Ecuri Meso-gun, zodat de in te brengen vloeistof gemakkelijk gedoseerd kan worden. Voor een daadwerkelijke rimpelopvulling is cross-linked Hyaluronzuur nodig. Al in één korte behandeling hebt u een spectaculair resultaat, zonder dat het er onnatuurlijk uitziet.

De donkere huid

Ook mensen met een donkere huid kunnen behandeld worden met Hyaluronzuur-fillers. Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat de door ons gebruikte fillers als enige Hyaluronzuur-filler aangetoond veilig zijn voor mensen met een donkere huidskleur.

De Meso-gun

Met een computergestuurde gun wordt het uitvoeren van de therapie bijzonder eenvoudig en wordt het risico van te veel of te diep behandelen uitgesloten!

Door het aanbrengen van Cross-linked Hyaluronzuur in de huid zullen rimpels, vouwen en lijntjes direct opgevuld worden. Dit effect wordt bereikt door het injecteren van het probleemgebied. Het direct zichtbare resultaat is een fris en stralend uiterlijk! Na slechts één behandeling houdt dit resultaat gemiddeld 8 tot 10 maanden aan. Afhankelijk van de huidconditie kan dit zelfs nog langer zijn! Deze behandeling was voorheen niet mogelijk omdat de bestaande Meso-guns niet krachtig genoeg waren om deze vloeistof met hoge viscositeit te verwerken. Omdat deze stof een lichaamseigen bouwsteen is, zijn er weinig bijwerkingen.

Hyaluronzuur wordt aangemaakt door het lichaam. Met een injectie, crème of capsules worden de bouwstenen in het lichaam versterkt. De producten zijn zeer veilig te noemen. De rimpel fillers van Hyaluronzuur zijn geschikt voor:

  • Het verzachten van scherpe lijnen in het gezicht
  • Rimpeltjes bij de mond, bovenlip, ogen en wangen
  • Afhangende mondhoeken en opvullen neuslippenplooi
  • Contourvorming en meer volume van lippen
  • Corrigeren van een links en rechts verschil.

Mesotherapie is af te raden indien:

  • U zwanger bent of borstvoeding geeft
  • U overgevoelig bent voor Hyaluronzuur
  • U een infectie of actieve huidziekte heeft op de voorgestelde behandelplaats
  • Er reeds permanente vulmiddelen aanwezig zijn op de voorgestelde injectieplaats

De Ecuri Mesotherapie is een veilige behandeling met weinig neveneffecten. Soms kan een huid na de behandeling wat gevoelig of licht rozig zijn. Dit is niet opvallend en is ook snel weer voorbij. Zelden ontstaat er een blauw plekje (door de naaldprik). Dit kan echter goed worden gecamoufleerd.

Wat zijn de tarieven van een Hyaluronzuur behandeling?

1 ml Filler € 175,- bij 2 ml € 350,-

Deze behandeling is een onderdeel van de all-in one service

Wat houdt deze all-in one service in?

All-in one service: U stemt samen met de huidspecialist af hoe en waarmee we het beste uw huid kunnen verjongen of verbeteren. Zo hebt u elke keer een behandeling die is afgestemd op uw huid en wensen. En halen we het maximale resultaat uit de behandeling.

Wilt u meer informatie over deze behandeling of een kosteloos en vrijblijvend intakegesprek (consult) of wilt u samen met ons een behandelingsplan afgestemd op uw huid maken? Neem dan met ons op om een afspraak te maken of loop eens bij ons binnen!

Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor de nieuwsbrief!