maak een afspraak: 06 534 128 23

Tattoo verwijderen

Uw tatoeage is mooi, ‘hot’ en laat zien wie u bent en wat u voelt. Maar wat als u er -om welke reden dan ook- vanaf wilt? Het internet staat vol met laserbehandelingen, maar is dat wel de oplossing die u wilt? Laser beschadigt immers uw huidweefsel en dat blijf je altijd zien. Bovendien is het duur.

De oplossing: SKINIAL

Perfect Beauty Today werkt met het tatoeage verwijderingssysteem van SKINIAL. Een mooie en effectieve techniek waarbij de tatoeage-inkt volledig uit uw lichaam verdwijnt en de natuurlijke afweerreactie van uw huid meehelpt bij de genezing .

 

Skinal

 

Zo werkt SKINIAL

SKINIAL berust op de natuurlijke afweerreactie en het genezingsproces van de huid waardoor de tatoeage-inkt volledig uit het lichaam wordt verwijderd. Met een micro pigmentatieapparaat worden kleine deeltjes van de epidermis (opperhuid) in kleine cirkeltjes van max. 3 mm diep, verwijderd. Omdat er ‘huidbruggen’ tussen de cirkeltjes blijven zitten is het risico van littekens kleiner dan bij de behandeling van grotere oppervlakten.

het aanbrengen van de gepatenteerde verwijderingsvloeistof SKINIAL-EX, gebaseerd op melkzuur, werkt deze langzaam in op de tatoeage-inkt. Door de reactie met de cellen die de inkt tot dan toe hebben ingekapseld en beschermd, verliezen deze hun kracht en laten ze het pigment van de tatoeage los. De cellen worden nu door het afweersysteem van het lichaam als vreemde stof herkend en via het huidoppervlak verwijderd. Daar ontstaat een korst die na enkele dagen indroogt, waarna het behandelde gebied binnen een paar weken geneest. Acht tot tien weken later wordt de behandeling vervolgd tot de gehele tatoeage is verwijderd. Na genezing krijgt de behandelde huid zijn normale kleur terug en kan daar, als u dat wilt, opnieuw worden getatoeëerd.

De voordelen van SKINIAL

  • Geen laser en geen blijvende schade aan uw huid
  • Er blijven geen verontreinigende stoffen achter in uw lichaam
  • De inkt verlaat uw lichaam op natuurlijke wijze via de huid
  • Alle kleuren inkt en mengsels worden verwijderd
  • De verwijderingsvloeistof wordt binnen 1 uur volledig afgebroken
  • Er zijn minder behandelingen nodig dan bij andere methodes
  • Met SKINIAL hebt u minder pijn dan bij het tatoeëren zelf

Wat kost het

Patch-Test

Voor uw veiligheid doen wij eerst een zgn. Patch-Test om er zeker van te zijn dat uw huid onze methode tolereert.

Patch-Test: € 70,-

SKINIAL-behandeling

Voor € 90,- behandelen wij al een kleine tatoeage. Hoe groter de te behandelen huidoppervlakte is, des te hoger de prijs.

SKINIAL-behandeling: vanaf € 90,-

Wilt u een beoordeling van uw tatoeage? Maak dan een vrijblijvende afspraak of combineer deze met een Patch-Test.

Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor de nieuwsbrief!