maak een afspraak: 06 534 128 23

Waarom Perfect Beauty Today

Nieuwste behandelmethodes

Onze specialisten zijn op de hoogte van de meest recente internationale ontwikkelingen en bezoeken regelmatig congressen. Wij passen de nieuwste en meest veilige behandelmethodes toe.

Wij nemen de tijd voor u

Wij vinden het belangrijk om de tijd te nemen voor onze cliënten. Door onze agenda niet overvol te plannen hebben we meer tijd om echt naar u te luisteren en mee te denken over een behandeling die bij u past. Op deze manier werken wij aan een persoonlijke band met onze cliënten.

Optimale begeleiding

Wij willen u helpen om uw huid in topconditie te krijgen en te houden. Daarom doen wij er alles aan om u optimaal te begeleiden voor de beste resultaten! Voor een huidanalyse en/of adviesgesprek tussen uw salonbehandelingen door kunt u altijd bij ons terecht.

Betaalbare prijzen

Cosmetische behandelingen moeten voor iedereen beschikbaar kunnen zijn. Dat is de reden waarom wij dezelfde kwaliteitsbehandelingen voor een betaalbare prijs aanbieden.

Kosteloos consult

Om teleurstelling over de resultaten te voorkomen, adviseren wij een consult voorafgaand aan de behandeling. Wilt u meer informatie over deze behandeling of een kosteloos en vrijblijvend intakegesprek (consult)? Of wilt u samen met ons een behandelingsplan afgestemd op uw huid maken? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken. Of loop gewoon bij ons binnen. U bent van harte welkom!

Ons huid- en schoonheidsinstituut is het enige adres in Epe waar de beste schoonheidsbehandelingen en huidspecialisaties samenkomen!

Schoonheidssalon Perfect Beauty Today verwelkomt u in een verzorgde ambiance. Sfeervol, discreet en professioneel.

(Foto en fotobijschrift)

Wij zijn gevestigd in het Gezondheidscentrum, Korte Veenteweg 11 te Epe. Daar vindt u ons op de 1e verdieping. Natuurlijk is er een lift of u neemt de trap. Er is ruim voldoende gratis parkeerruimte.

(Foto en fotobijschrift)

Onze behandelkamers zijn ruim, comfortabel en professioneel ingericht. In deze rustige en gastvrije omgeving bent u de hoofdpersoon en is al onze aandacht op u gericht.

Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor de nieuwsbrief!