maak een afspraak: 06 534 128 23

Wellness behandelingen

Wellness behandelingen, ‘Harmonising & Care’

Elk mens heeft een geest (Shin), huid (Ki) en Lichaam (Tai). Al het goede en slechte dat aan een deel wordt gegeven, wordt permanent weerspiegeld in de toestand van het geheel. Wij kunnen dat vertalen in het herstellen van de balans tussen deze drie kernwaarden met:

  • Zen- Shiatsu drukpuntmassage
  • Voetreflexzone behandeling
  • Hand /arm reflexzone behandeling

Zen – Shiatsu drukpunt massage, oorspronkelijk een Japans therapeutisch systeem

Het belangrijkste doel is met een kenmerkende druktherapie verlichting te geven bij vermoeidheid en het lichaam te stimuleren zijn aangeboren natuurlijke weerstand te gebruiken. In dit opzicht is Shiatsu een therapeutische behandeling die volledig in overeenstemming is met de natuur. De drukpunten bevinden zich op belangrijke plaatsen zoals op spieren, beenderen, zenuwen, bloedvaten, lymfevaten en klieren van het endocriene systeem.

Behandeling 60 minuten € 79,-

Voetreflexzone behandeling, ‘the stories feet can tell!’

Voeten zeggen veel over ons welbevinden. Er zijn vele ‘letterlijke’ voetklachten of indirecte aanwijzingen te vinden welke wijzen op een disbalans van of in ons lichaam. Met drukpunttechniek zijn overbelastingzones te diagnosticeren en te beïnvloeden. Deze methode kan helpen de gevoeligheid van de reflexen te normaliseren met pure ontspanning van het hele lichaam tot gevolg.

Behandeling 45 minuten € 49,-

Hand/arm reflexzone behandeling.

Handen communiceren en zijn gevoelig als tastzintuig door de vele zenuwuiteinden welke oppervlakkig en dieper in de huid liggen. Ze verraden emoties en zijn instrumenten. Deze behandeling is erop gericht om met een wisselende techniek, op zachte en stevige drukpunten een aromatische massage toe te passen. Een verademing voor de altijd belaste handen.

Behandeling 30 minuten € 29,-

Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor de nieuwsbrief!